Boze buien verleden tijd!
Je kind weer blij, onbezorgd en vol zelfvertrouwen de nieuwe dag tegemoet

 Kindercoaching aan huis

Voor je kind is het fijn om in de eigen veilige omgeving te zijn. Daarom kom ik voor de kindercoaching sessies graag aan huis.  De coaching kan gewoon aan de keukentafel en in de woonkamer. Ik neem alle benodigde materialen mee. Bij mooi weer kan ik de oefeningen ook buiten doen. Ik wissel af tussen opdrachten aan tafel en doe-opdrachten,  want kinderen willen graag bewegen en leren door doen en bewegen werkt het best!

Mijn contactgegevens:
Email: info@deblijemier.nl
telefoon: 06-43031369

Tijdens afspraken kan ik de telefoon meestal niet opnemen, maar uiteraard kun je een voicemail inspreken, een app of een e-mail sturen of een bericht sturen via het contactformulier

 

Kennismakingsgesprek: 

Een kennismakingsgesprek (telefonisch of online, evt. persoonlijk) is gratis en vrijblijvend 


Ik bied het volgende traject aan: Het Schatkisttraject

Dit traject bestaat uit een screening en 6 sessies afsluitend met een evaluatiegesprek

Tijdens de sessies ga ik samen met jouw kind een schatkist maken en vullen met o.a. de talenten en de behoeftes van uw kind. We gaan aan de slag met het onderzoeken van de gevoelens en de gedachten en de invloed hiervan op het gedrag. Daarnaast wisselen we dit af met leuke oefeningen en spelletjes waarbij we werken aan meer balans in het lijf. Ook geef ik jou en je kind oefeningen voor thuis mee. Deze bespreek ik samen met jullie aan het einde van iedere sessie. Het werkt het beste als deze oefeningen dagelijks worden gedaan.


1x screening van 1,25 uur: Deze afspraak is aan huis samen met jou en je kind. Ik breng door middel van leuke oefeningen en eenvoudige testjes in kaart of en welke verstoringen er zijn vanuit de beweegontwikkeling en oogbewegingen. Kinderen vinden deze oefeningen en testjes erg leuk om te doen. Ook neem ik een vragenlijst mee met vragen over de ontwikkeling en de problemen die er zijn. Op verzoek kan ik de school van je kind een vragenlijst in laten vullen.

Aan de hand van de screening en de vragenlijsten  stel ik een plan van aanpak op en starten we met de sessies.

2-wekelijkse sessie van 1,25 uur (6x): De sessies zijn aan huis en 1 op 1 met je kind. De sessie duurt 1 uur en daarna bespreken we samen wat we hebben gedaan en worden de oefeningen voor thuis doorgenomen (15 minuten). Ook kunnen we eventuele situaties die zich hebben voorgedaan samen doorspreken.  
Een evaluatiegesprek van een half uur: Tijdens deze afspraak bespreek ik graag met je hoe het gaat en de verbeteringen die je merkt in  hoe je kind zich voelt en het gedrag. Ook geef ik nog verdere tips en eventuele aanvullingen op de oefeningen voor thuis. Uiteraard zijn als je dit wenst vervolgsessies mogelijk.

De kosten van het schatkisttraject zijn 495 euro incl. materialen en BTW
(Tijdens de afspraken graag  je kind gemakkelijke kleding te laten dragen) 


Een losse screening kost 85 euro incl. BTW

Een losse sessie kost 70 euro incl. BTW

Verslaglegging en contact met school gebeurt alleen op verzoek, à 30 euro incl. BTW per half uur.


Indien de werkgever de zorg mogelijk wil vergoeden, kunnen zij  een offerte aanvragen 


E-mailen
Bellen
Map
Info