lUw kind blij, onbezorgd en met zelfvertrouwen de nieuwe dag tegemoet, op naar 'de eigen top'!
 


 

Kindercoaching aan huis
Voor uw kind is het fijn om in de eigen veilige omgeving te zijn. Daarom kom ik voor de kindercoaching sessies graag bij u thuis.  De coaching kan gewoon bij u aan de keukentafel en (evt. op een matje) in de woonkamer. Ik neem alle benodigde materialen mee. Bij mooi weer kan ik sommige oefeningen ook met uw kind buiten doen. Ik probeer zoveel mogelijk af te wisselen tussen opdrachten aan tafel en doe-opdrachten, want uit ervaring weet ik dat kinderen graag willen bewegen en leren door doen en bewegen werkt het best!

U kunt mij bereiken via:
Email: info@deblijemier.nl
telefoon: 06-43031369

Tijdens afspraken kan ik de telefoon meestal niet opnemen, maar uiteraard kunt u een voicemail inspreken, een app of een e-mail sturen of een bericht sturen via het contactformulier onder het kopje 'contact'.Tarieven en werkwijze

 

Kennismakingsgesprek: 

Ter informatie over de mogelijkheden van psychomotorische kindercoaching voor uw kind kunt u contact met mij opnemen en eventueel een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen (telefonisch of online, evt. persoonlijk). 

Ik bied het volgende traject aan:

Het Schatkisttraject
Dit traject bestaat uit een screening en 6 sessies afsluitend met een evaluatiegesprek. Bij de screening breng ik de energieslurpers van uw kind in kaart. Tijdens de sessies ga ik samen met uw kind een schatkist maken en vullen met o.a. de talenten en de behoeftes van uw kind. We gaan aan de slag met het onderzoeken van de invloed van gevoelens, gedachten op het gedrag (energiegevers). Daarnaast wisselen we dit af met leuke oefeningen en spelletjes die werken aan de energieslurpers. Ook zal ik uw kind oefeningen voor thuis meegeven. Deze bespreek ik samen met u en uw kind aan het einde van iedere sessie. Het werkt het beste als u deze oefeningen dagelijks doet met uw kind gedurende het traject.

1x Psychomotorische Intake van max. 1,5 uur: Deze afspraak is samen met u en uw kind. Er zullen diverse eenvoudige testjes worden gedaan om onder andere de lichaams- en oogmotoriek van uw kind te screenen. Kinderen vinden deze intake vaak erg leuk om te doen. Van u wordt gevraagd om een vragenlijst in te vullen.
Eventueel kan op verzoek van u of school ook de school van uw kind een vragenlijst laten invullen die mee kan worden genomen bij het verdere plan van aanpak. De screeningsafspraak wordt gevolgd door:

 6 x 2-wekelijkse afspraken van 1 uur: Deze afspraken zijn 1 op 1 met uw kind. Na de afspraak bespreken uw kind en ik met u wat er gedaan is en worden de oefeningen voor thuis doorgenomen (15 minuten). Ook kunnen we samen eventuele situaties die zich hebben voorgedaan bespreken.  

Een evaluatiegesprek van een half uur: Tijdens deze afspraak bespreek ik graag met u hoe het gaat met uw kind, wat ik heb ontdekt tijdens de sessies, en geef ik u verdere tips en eventuele aanvullingen op de oefeningen voor thuis. Ook kunnen we bespreken of er nog een vervolgtraject gewenst is.

De kosten van dit traject zijn 495 euro incl. materialen en BTW
(Tijdens de afspraken graag uw kind gemakkelijke (en liever geen nieuwe) kleding te laten dragen) 


Een losse psychomotorische intake kost 75 euro incl. BTW

Een losse sessie van 1 uur kost 70 euro incl. BTW

Verslaglegging en contact met school gebeurt alleen op uw verzoek, à 30 euro incl. BTW per half uur.


Indien uw werkgever de zorg mogelijk wil vergoeden, kunt u een offerte aanvragen (zie hiervoor het formulier onder het kopje 'contact').


E-mailen
Bellen
Map
Info