Uw kind blij, onbezorgd en huppelend de nieuwe dag tegemoet, op naar 'de eigen top'!
 

Op naar 'de eigen top'!

van waaruit uw kind weer kan leren, groeien en ontwikkelen!

 Want op de eigen top weet uw kind wat het wil, met veerkracht en zelfvertrouwen, echter er kunnen hobbels en kuilen zijn op weg naar die top. Deze kosten uw kind energie -> Energieslurpers, Uw kind kan meer vermoeid raken en lukt het niet meer om op te laden. Uw kind komt steeds vaker in de twijfelstand. Niet-helpende gedachten (aannames en overtuigingen) kunnen er vervolgens voor zorgen dat uw kind in de 'ik moet'-stand komt, dan beleeft uw kind geen plezier meer in hetgeen hij/zij aan het doen is, en heeft het gevoel dat het alles maar moet. Uw kind kan blokkeren en in de stress chaos stand schieten, van hieruit volgen overlevingsstrategieën: 

Uw kind voelt zich niet prettig, kan erg boos of verdrietig reageren, of heeft veel last van buikpijn of hoofdpijn, van alle prikkels om zich heen, uw kind kan faalangst of andere angsten ontwikkelen, of krijgt gewoonweg stress. U begrijpt niet wat er aan de hand is, de school weet ook niet precies waardoor uw kind niet naar school wil, of zo druk is in de klas, zich niet kan concentreren, wegdroomt, vaak sorry zegt of iedere keer de clown uithangt. 

Als psychomotorisch kindercoach kan ik uw kind helpen. Aan de hand van waar uw kind last van heeft observeer en werk ik aan welke Energieslurpers kunnen worden verbeterd. Ook werk ik aan welke Energiegevers kunnen worden versterkt, zodat uw kind inzicht krijgt in wat er aan de hand is en waar het behoefte aan heeft. Uw kind krijgt meer plezier, kan verder leren, groeien en ontwikkelen en gaat weer naar 'de eigen top' ,-> om vooral blij, onbezorgd en huppelend een nieuwe dag tegemoet te gaan.

 E-mailen
Bellen
Map
Info