Boze buien verleden tijd!
Je kind weer blij, onbezorgd en vol zelfvertrouwen de nieuwe dag tegemoet

Wat is een psychomotorisch kindercoach

Door te kijken wat onder het gedrag van je kind zit en waar je kind last van heeft bied ik coaching door middel van veel beweging, spel, oefeningen en ook een beetje creativiteit.

 Psychomotorisch betekent hoe (de bewegingen van) het lichaam en (de ontwikkeling van) het brein met elkaar in verbinding staan.

Als psychomotorisch kindercoach weet ik hoe de beweegontwikkeling (motorische ontwikkeling) verloopt en welke verstoringen van invloed kunnen zijn op het gedrag, het kunnen leren en ontwikkelen van je kind. Deze mogelijke verstoringen kan ik makkelijk opsporen en door middel van leuke oefeningen verbeteren.  De beweegontwikkeling hangt namelijk samen met de groei van verbindingen in je brein. Door de juiste beweegonwikkeling te stimuleren wordt de samenwerking tussen het lichaam en het brein verbeterd (komt in balans), waardoor ook hoe je kind zich voelt en gedraagt verbetert. 


Wil je op een eenvoudige manier checken of je kind last heeft van verstoringen vanuit de beweegontwikkeling? Zie hiervoor het bijgevoegde  filmpje:Als kindercoach ga ik daarnaast altijd uit van de positieve intentie van het gedrag, en motiveer ik je kind op een positieve oplossingsgerichte manier

Je kind gaat zich weer rustiger en veerkrachtiger voelen en krijgt meer zelfvertrouwen.


Heb je vragen over wat ik voor je kind kan betekenen? klik hier om een gratis en vrijblijvende afspraak te maken!
E-mailen
Bellen
Map
Info