Boze buien verleden tijd!
Je kind weer blij, onbezorgd en vol zelfvertrouwen de nieuwe dag tegemoet

Ik stel me graag aan je voor !

 

Mijn naam is Miranda van Poeijer, getrouwd en moeder van 2 puber-knullen.

Ik vind het geweldig om moeder te zijn. Maar als moeder van een kind dat niet zo lekker ging weet ik ook uit ervaring hoe lastig dit is als ouder. Vaak weet je niet meer wat je moet doen en ook alle goedbedoelde tips vanuit de omgeving werken niet voor jou en je kind.

Van ouders krijg ik vaak te horen dat kinderen het zo naar hun zin hebben als ze bij mij zijn en zich op hun gemak voelen. Ik vind het heerlijk om leuke activiteiten met kinderen te ondernemen en ze daarbij te laten inzien dat ze goed zijn zoals ze zijn, wat ze nou eigenlijk voelen en hoe dit vervolgens invloed heeft op hun gedrag. Daarnaast is het ontzettend mooi om ze daardoor te zien groeien naar meer zelfvertrouwen, veerkracht en zelfstandigheid.

Vanuit mijn opleidingen als gezondheidswetenschapper en psychomotorisch kindercoach kijk ik naar de problemen waar je kind en jij als ouder tegenaan lopen. Ik kijk naar wat onder het gedrag van je kind zit en waar je kind last van heeft 

Door middel van afwisselende activiteiten met bewegen, spel, en creativiteit zorg ik ervoor dat je kind weer meer plezier krijgt en duidelijker kan aangeven wat het lastig vindt en wat het nodig heeft. Ook geef ik graag duidelijke uitleg en advies over hoe je als ouder af kunt stemmen op je kind.

Mijn doel is daarbij dat je kind zich weer letterlijk en figuurlijk meer in balans voelt, minder last heeft van boze of sombere buien en dat jullie weer samen plezier kunnen maken, zodat het allemaal weer wat makkelijker gaat in het dagelijks leven.

ps: Vaak vragen mensen hoe ik aan de naam ben gekomen van mijn praktijk. Mijn bijnaam is jarenlang 'Miertje' geweest en ik word er blij van als ik jou en je kind heb kunnen helpen om weer blij, onbezorgd en vol zelfvertrouwen de nieuwe dag tegemoet te gaan, vandaar dat ik heb gekozen voor de naam: ‘Praktijk De Blije Mier'
 


E-mailen
Bellen
Map
Info