Stress en spanning voorbij, van bang naar blij!
 
 


Mijn naam is Miranda van Poeijer en als kind had ik de bijnaam 'Miertje'. 

Inmiddels ben ik 45 jaar jong, getrouwd en moeder van 2 zonen (van bijna 15 en 18 jaar). Ik ben altijd zeer geïnteresseerd geweest in scheikunde, biologie en het leven van ons als mens, wat ons maakt tot wie we zijn en hoe we doen.

 Het was dan ook niet zo gek dat ik Gezondheidswetenschappen ben gaan studeren en uiteindelijk ben afgestudeerd in de celbiologie en genetica. 

Na mijn studie ben ik werkzaam geweest in verschillende functies binnen de gezondheidszorg en in het wetenschappelijk onderzoek. Maar ik miste de voldoening in mijn werk. Tevens heb ik ook mijn eigen problemen gehad, met de opvoeding van mijn kinderen, alsook met stress, spanning en angst. Via diverse paden, coaching en begeleidingstrajecten ben ik de opleiding tot psychomotorisch kindercoach gaan volgen. In de ontwikkeling tijdens de kindertijd kunnen namelijk al veel klachten, belemmerende denkpatronen en ‘haakjes’ ontstaan die problemen kunnen geven op school en tijdens de opvoeding, maar ook in het latere leven. 

Wat ik tijdens deze opleiding heb geleerd, sprak mij ontzettend aan en meer opleidingen en trainingen volgden. Daarnaast heb ik me op allerlei manieren verdiept in kennis over hoe wij mensen reageren in lastige situaties, wat ons spanning en stress geeft en methoden en technieken geleerd hoe we dit kunnen verminderen. Graag wil ik dit nu delen en kinderen, jongeren en hun ouders begeleiden om veerkrachtiger te worden, beter om te kunnen gaan met lastige situaties, zodat er minder stress, spanning en angst wordt ervaren en er meer ruimte komt voor een fijner, gelukkiger en blijer leven. 

Mijn leven is er in ieder geval sterk door verbeterd en ik ga blij door het leven. Dit gun ik ieder kind, jongere en iedere ouder. Vandaar dat ik mijn eigen praktijk ‘De Blije Mier’ heb genoemd. 

Als je verdere vragen hebt over mijn manier van begeleiding, de methodieken die ik gebruik, wil je gewoon eens kennis maken of een afspraak maken? Neem gerust contact op, ik kijk uit naar je berichtje!

 
E-mailen
Bellen
Map
Info